Tuinaanleg

Algemene tuinaanleg

Wij zorgen voor de totaaluitvoering van uw tuinaanleg. Of het nu om een kleine stadstuin of een grote bedrijfstuin gaat maakt niet uit. We hebben alles in huis om de juiste sfeer te creëren. Alles gaat in goed overleg en door duidelijke afspraken weet u precies wat u mag verwachten. Wij staan zelf in voor afbraak- en rooiwerken, grondwerken, funderingswerken, keerwanden en allerhande constructiewerken, elektriciteitswerken en verhardingen tot de aanplantingen en gazonaanleg.

Klinkers en kasseien

Een mooie oprit laten leggen? Of denkt u eerder aan een terras waar u in de zomer van de zon kunt genieten? Uitgevoerd in klinkers, kleiklinkers, kasseien of tegels? Wij kunnen u daarbij helpen. Wij zijn immers ervaren in het uitvoeren van klinkerwerken. Wij zorgen in de eerste plaats voor de grondwerken en vervolgens leggen we de klinkers van uw keuze om zo een mooi terras, pad of oprit te maken. Vindt u megategels mooi voor uw project? Wel, ook deze tegels kunnen wij voor u plaatsen.

Poorten en afsluitingen

Wilt u een stijlvolle afsluiting en/of poort die de architectuur van uw woning benadrukt en perfect geïntegreerd wordt in uw tuin?Ook hier kunnen wij voor zorgen! We bieden een uitgebreid gamma aan: van klassiek tot modern en alles daartussenin. 

Verlichting en elektriciteit

Om ook in het donker uw tuin net dat beetje meer uitstraling mee te geven, is een functionele en sfeervolle verlichting onontbeerlijk. Dit kan gaan van enkele simpele lichtpunten tot een volledig verlichte tuin.